Om FL Industrimontage ApS

Hos FL Industrimontage beskæftiger vi os primært med alle typer for ventilation og udsugningssystemer, samt service af disse. Dog har maskinopstilling, stålkonstruktioner og diverse montageopgaver inden for industrien også været en del af os. Det har vi gjort siden opstarten i okt. 08 og er på trods krisen vokset fra at være to, til i dag at beskæftige otte dygtige montører.

Vi udfører ventilation og udsugningssystemer

Vi arbejder i dag fortrinsvis som under entreprenører og montage partnere inden for ventilation og udsugningssystemer til store og mellem store installations og ingeniør virksomheder.

Ud over den store erfaring vi har med montagen er vi altid parat til at hjælpe vore kunder med projektstyring, opmåling, dimensionering og projektering.

Vi lægger vægt på at kunne arbejde selvstændigt og effektivt, og vi er altid parate til at yde den ekstra indsats der skal til for at i møde komme de til tider pressede projekter vi får tilbudt, og derved altid at repræsentere vore kunder professionelt, hvilket også har gjort at vi har haft montage opgaver i det meste af verden.

Hos FL Industrimontage sætter vi en ære i, at vore montage opgaver bliver udført med en høj faglig kunnen og et godt håndværk. Vi forsøger altid på at dygtiggøre os og sætte os ind i nye normer og standarter. 

Samtidig driver vi firmaet efter mottoet at: Vi lover ikke mere end vi kan holde, til gengæld holder vi det vi lover!

Dette er uden tvivl grunden til at vore gode kunder løbende vender tilbage til os.

Vi udfører stort set alt montagearbejde

Fleksibilitet og samarbejde er et nøgleord for Fl Industrimontage ApS.

Fl Industrimontage ApS løser ofte hasteopgaver eller opgaver, som er meget specielle. For os er det vigtigt, at vi kan træde til, når kunden har det største behov. 

Står du lige nu og mangler et kyndig montage firma, er du meget velkommen til at kontakte os

​Kontakt:

Finn 51 48 92 10

Lars 51 48 92 20

Igangværende projekter

Her kan du se hvilke projekter vi arbejder på i øjeblikket

Industri- og procesventilation

Beskrivelse kommer​...

Komfortventilation

Beskrivelse kommer​...

Udsugningsanlæg

Beskrivelse kommer​...

Firmainfo​

​FL Industrimontage ApS

CVR: 31758750

Adresse​

Sevelvej 18

7830 Vinderup​

​Kontakt os