​Vi tilbyder

Industri og procesventilation:

FL Industrimontage har gennem årene udført mange store projekter inden for industrien, i både ind og udland, og vi har derfor også stor erfaring med dette.

Uanset hvilken type ventilation der er tale om, er vi parate til at yde en professionel montage og sikre at det virker som det skal.

Vi havde bla. Fornøjelsen af at monterer ventilationen på Danish Crowns nye kreaturslagteri i Holsted som et af de mere nævneværdige montageprojekter.

Komfortventilation:

Vi har hos FL Industrimontage monteret komfortventilation sideløbende med industrien i et hav af bygninger. Alt fra kontorer til store indendørs stadiums, sygehuse, lejligheder, institutioner, parcelhuse osv.

Så også her har vi den knowhow der skal til for at disse installationer kommer til at virke korrekt og efter hensigten.

Udsugningsanlæg:

Da vi i sin tid startede FL Industrimontage var det med mange års montør erfaring inden for udsugning. Og med opstilling og montage af anlæg til både træ og trikotage, papir, metal og fødevarer industrien bag os. Det var egentligt med tanken om at dette skulle være vores hovedbeskæftigelse, men pga. den økonomiske krise var der ikke så mange projekter til et nystartet firma at få.

Hos FL Industrimontage har vi monteret og kendskab til næsten alle typer og former for udsugningsanlæg og vakuum baserede anlæg. Vi har ligeledes også kunder der benytter os til at udføre service på de forskellige typer anlæg.

​Kontakt:

Finn 51 48 92 10

Lars 51 48 92 20

Igangværende projekter

Her kan du se hvilke projekter vi arbejder på i øjeblikket

Industri- og procesventilation

Beskrivelse kommer​...

Komfortventilation

Beskrivelse kommer​...

Udsugningsanlæg

Beskrivelse kommer​...

Firmainfo​

​FL Industrimontage ApS

CVR: 31758750

Adresse​

Sevelvej 18

7830 Vinderup​

​Kontakt os